Паряща стеля або натяжні конструкції з підсвічуванням

Паряща стеля КиївНа сучасному ринку дизайну та інтер’єру постійно з’являються всілякі новинки, які дозволяють втілювати в життя самі божевільні ідеї. Фантазії виробників і дизайнерів не знають меж, що відкриває покупцям простір для творчого підходу до оформлення приміщень. До таких новинок відносяться парящі стелі, які поступово витісняють з ринку підвісні і натяжні конструкції.

Особлива технологія кріплення дозволяє створити ефект парящого в повітрі полотна, що виглядає дуже естетично і елегантно. Ви можете самостійно переконатися в витонченості виробів, досить буде подивитися фотографії готових робіт в нашій галереї. За допомогою парящих конструкцій ви зможете створити воістину незабутню атмосферу в своєму житлі. Завдяки спеціально встановленій системі освітлення, яка закриває верхні кути, людському оку відкривається перспектива парящого полотна.

У той же час такий дизайнерський підхід до оформлення інтер’єру дозволяє візуально збільшити простір приміщення. Звичайно, людина знає, що межа там все ж є, але оскільки її не видно, кімната здається значно більшою за площею. В якості освітлення фахівці кріплять на стелю світлодіодну стрічку, на даний момент дана технологія передбачає кілька кольорів: зелений, білий, помаранчевий, жовтий.

Є комбіновані стрічки, колір яких в вищепереліченому діапазоні можна змінювати в залежності від атмосфери і настрою.

паряща стеля у ванній кімнатіПарящі стелі у ванних кімнатах

Особлива конструкція збільшує простір приміщення, що часто необхідно зробити у ванній кімнаті. Отже, якщо вас цікавить питання про те, як зробити кімнату візуально ширше і більше, то паряща стеля допоможе якісно вирішити цю проблему.

Особливості парящих стель

Дані стелі монтуються в віддаленні від стіни на один або два сантиметри, а система освітлення встановлюється під нахилом. Такий підхід створює ефект парящого в повітрі полотна, що додасть квартирі або кімнаті розкоші і вишуканості. Полотно встановлюється на особливий профіль, який після оснащується світлодіодними стрічками.

паряща натяжна стеляПереваги

  • широкі дизайнерські можливості;
  • візуальне збільшення площі;
  • установка парящої стелі не займає багато часу;
  • створення парящого ефекту;
  • економія електрики.

Варто врахувати, що монтаж таких конструкцій повинні здійснювати тільки професіонали.