Натяжна стеля з фотодруком – Декорування кімнати різними зображеннями

Декорування кімнатиФотодрук на натяжні стелі не входить до переліку інноваційних підходів до оформлення інтер’єру, оскільки в минулому за допомогою таких методів оформляли церкви, палаци. Сьогодні технологія затребувана як ніколи. Натяжна стеля з фотодруком прикрасить ваші будні будинку або на роботі.

Безумовно, з того моменту пройшло багато часу, змінилися підходи монтажу, а також, якщо потрібна натяжна стеля з фотодруком, стали застосовуватися зовсім інші матеріали. В даний час зовсім не дивує бажання багатьох сучасних людей оформити стельове простір максимально оригінально. З цією метою робиться вибір не тільки на користь натяжної стелі, але і фотодруку в цілому.

Переваги натяжних стель з фотодруком

Переваги натяжних стель з фотодруком

Надати оригінальність стельовій поверхні може і художній розпис. Однак він все-таки не здатний конкурувати з фотодруком, який характеризується кількома явними перевагами. Тому натяжні стелі з фотодруком користуються незмінним попитом. Їх відрізняє:

  • швидкість виготовлення, оскільки нанесення малюнка на полотно забезпечується за рахунок використання сучасного обладнання;
  • міцність і висока стійкість полотна, завдяки цьому можна споруджувати натяжна стеля навіть у ванній кімнаті, яка характеризується підвищеною вологістю;
  • стійкість перед грибком і цвіллю;
  • високе протистояння температурних перепадів;
  • найширший вибір сюжетних композицій, які наносяться на полотно;
  • нескладний догляд.

Будь-які натяжні стелі імпонують власникам житлових просторів можливістю приховувати будь-які комунікації, забезпечуючи підвищення загальної естетики приміщень. Щоб замовити на натяжні стелі фотодрук, декорування, потрібно звертатися до хороших фахівців.

Hізновиди фотодруку

різновиди фотодруку

Існує кілька різновидів фотодруку, від вибору яких залежить, як будуть виглядати натяжні стелі з фотодруком. Плануючи замовити подібний вид стельового покриття, потрібно ознайомиться з усіма трьома варіантами:

  1. Ультрафіолетовий друк. Він дозволяє створювати оригінальні малюнки, при цьому застосовується нешкідлива фарба. Єдиним недоліком є висока вартість, яка відрізняє подібні натяжні стелі з фотодруком.
  2. Екосольвентний друк. Фотодрук на натяжних стелях привносить в приміщення естетику. Віддаючи перевагу їй, вдається абсолютно точно зімітувати природні явища або оточення. На жаль, використовувана фарба володіє невисоким рівнем токсичності, тому натяжна стеля з таким різновидом фотодруку не використовується в дитячих кімнатах.
  3. Латексний друк. Вона сприяє створенню реалістичних зображень. Застосовувана фарба нешкідлива, тому натяжні стелі, виконані латексним друком, можуть монтуватися не тільки в спальних кімнатах, але і в дитячих. такі натяжні стелі з фотодруком виглядають бездоганно і естетично, перетворюючи і доповнюючи інтер’єр.

Замовляти на натяжні стелі фотодрук потрібно в компанії, що має великий досвід. Монтаж подібної конструкції вимагає часу і знань. Тому не помиліться, щоб згодом не довелося шкодувати про даремно витрачені гроші!