Вибір ПВХ-плівки для натяжної стелі

ПВХ-плівка для натяжної стеліРемонт стельового простору може здійснюватися різними способами. Однак високою популярністю зараз супроводжується стеля, на якій фіксується натяжне полотно, виконане з ПВХ-плівки. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір ПВХ-плівки для натяжної стелі, що б потім не було наслідків через помилки у виборі.

Популярність натяжного полотна пояснюється тривалим експлуатаційним терміном, нескладним проведенням догляду, високим рівнем практичності.

Плівку для натяжного полотна отримують з полівінілхлориду. Застосування такого матеріалу не випадково, оскільки саме він в процесі нагрівання в кілька разів збільшує свою еластичність. Після охолодження він знову повертає свої первинні характеристики.

Переваги ПВХ-плівки для натяжної стелі

Переваги ПВХ-плівки для натяжної стеліНатяжна стеля з ПВХ-плівки супроводжується декількома перевагами, які високо цінуються багатьма споживачами. До таких переваг належать:

  • висока естетичність готової конструкції;
  • безпека для здоров’я;
  • водонепроникність;
  • нескладний догляд;
  • широка палітра кольорової гами, текстури;
  • ідеально рівна поверхня;
  • відсутність сполучних швів;
  • тривалий експлуатаційний термін;
  • швидкість монтажу натяжного полотна.

Відвідуючи торговельні заклади, можна серед запропонованих варіантів натяжної стелі вибирати глянцеві, матові або сатинові зразки. Глянцеві полотна візуально розширюють простір, оскільки характеризуються дзеркальним ефектом. Глянцеві натяжні стелі рекомендують застосовувати в невеликих кімнатах з малою висотою стін.

Різноманітність кольору і формМатові полотна виступають в якості ідеального варіанту для тих, хто є пристрасним шанувальником класичної оштукатуреної стелі. Сатинові стелі успішно поєднують найкращі якості глянцевих і матових полотен. Однак разом з цим сатинова натяжна стеля супроводжується більш високою вартістю.

Різноманітність кольору і форм

Натяжні стелі можуть супроводжуватися різноманітною палітрою кольорів, відтінків. Любителі класики можуть зупинити вибір на ідеально білосніжній поверхні. Ті, хто вважають за краще певні кольорові відтінки, легко знайдуть найбільш підходящий. При цьому кольорова стеля може бути однотонна, а може супроводжуватися додатковими зображеннями, фотодруком.

Натяжні полотна можуть бути різними і за формою. Зустрічаються абсолютно рівні полотна, також у вигляді арок або у формі хвилі. Правильно підібравши відповідний варіант полотна, власник квартири забезпечить найякісніший ремонт стелі.